Filmkamer

Wanneer je de cruisingruimte binnenkomt, ga je voorbij de lockers en toilet en kom je in een 4,5m op 5m grote kamer. Je kan relaxen in de zetels en kijken naar een grote tv waarop films spelen die je zullen opwinden en je inspireren zodat je alles wat je zag zelf kan uitproberen in de rest van onze cruising.

We spelen een grote variëteit aan films die je zeker in de mood brengen. Vanaf hier ga je verder in je seksuele fantasie dan je je ooit had durven voorstellen. Onze Movie room is nog maar het begin van een erotisch avontuur.

Glory Holes

Wanneer je verder gaat in de cruisingruimte kom je bij de glory holes. Er zijn drie cabines met glory holes die uitkomen op een gang. De cabines zijn publiekelijk met gaten dicht bij elkaar zodat je kan stoeien met iemand terwijl een ander je bedient aan de andere kant van de muur. Wanneer je meer privacy wil, is er ook een cabine met één gat. De cabine kan echter niet afgesloten worden.

Zit je liever aan de andere kant van de muur? Geen probleem! De gang en de gaten zijn groot genoeg en dicht genoeg bij elkaar om met je beide openingen drie glory holes gelijk te bedienen. Plezier voor iedereen!

Voyeur ruimte

Als je verder doorloopt, vind je onze voyeurruimte in het midden van de cruising. De voyeurruimte is een volledig open, volledig publiekelijke, volledig uitgeruste speelkamer. In deze ruimte vind je een zitruimte met een grote tv waarop films spelen die je in de mood brengen om zelf wat plezier te gaan beleven. Maak het je gemakkelijk in de sofa en geniet van de show.

Naast de zitruimte is er een privécabine, privé in de meest publieke betekenis van het woord. Een privécabine met een venster voor mensen die graag bekeken worden maar niet aangeraakt. De cabine kan ook niet afgesloten worden. Verder is er in de voyeurruimte ook een klein podium. Ga op handen en knieën, op je rug of laat je fantasie de vrije loop...

Anale ruimte

Wanneer je verder gaat, kom je voorbij onze anale onderzoekskamer, vlak naast de eerste glory hole cabine. De kamer is leeg op één ding na: een gynaecologische stoel. Ga comfortabel zitten en leg je benen open in de beugels. De ideale positie om wijd open te staan voor een grondig onderzoek of om opgevuld te worden met alles wat de andere kerel te bieden heeft.

Ben jij die andere kerel? Goed nieuws want niet alleen hij beleefd plezier aan deze stoel, ook jij kan de nodige dosis fun hebben. Voor de tops onder jullie ligt de kerel in de stoel in de ideale positie om zijn kont te laten neuken, fisten of open rekken met een voorwerk van jouw keuze. Gebruik en misbruik zijn gewillige kont en kom samen tot een fantastisch hoogtepunt.

Prijzen

  Normale prijs Jongeren*
Jonger dan 26 jaar

Dag ticket
Ticket geldig gedurende én dag.
Je kan de hele dag binnen en buiten.

€ 10,00 € 7,00

* Enkel op vertoon van identiteitsbewijs

Gedragscode

Gedurende je volledige bezoek aan onze cruising ruimte vragen wij om je aan bepaalde regels te houden zodat een bezoek aan onze cruising ruimte voor iedereen een aangename tijd kan worden. Lees de regels na op de pagina 'Gedragscode' of vraag de regels in onze winkel