Gedragscode

Om de cruising-ervaring voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij enkele regels bedacht. Sommige regels zijn zo logische dat je er jezelf zonder problemen aan kan houden, andere zijn dan weer gericht op jouw en onze veiligheid. In deze gedragscode zullen wij je uitleggen wat de regels zijn en wanneer deze regels van toepassing zijn. Ook kan je hier lezen wat de mogelijke gevolgen zouden kunnen zijn wanneer je onze regels toch zou overtreden. Tenslotte geven we een woordje uitleg over de toegangsprijs en eventuele kortingen.

Wanneer is deze gedragscode van toepassing en hoe worden overtredingen bestraft?

Deze gedragscode is van toepassing wanneer je onze cruisingruimte betreedt, hetzij tijdens de reguliere openingsuren, hetzij tijdens onze speciale cruising events. De inhoud van deze gedragscode kan niet worden betwist.

Inbreuken op deze gedragscode zullen worden bestraft met uitsluiting uit de cruisingruimte. Wanneer je de regels herhaaldelijk zou overtreden zien wij ons genoodzaakt om je de toegang tot onze cruisingruimte permanent te ontzeggen.

Voor wie is de cruisingruimte bestemd?

De Man Playz cruisingruimte is enkel toegankelijk voor meerderjarige mannen. Vrouwen, kinderen en dieren zijn niet toegelaten. Man Playz stelt enkel de ruimte ter beschikking voor jou en biedt geen zekerheid op seks of zekerheid op de mogelijkheid daartoe. De toegang tot onze cruisingruimte is verboden zonder geldig dagticket, weekpas of maandpas. De tickets of passen zijn verkrijgbaar aan de kassa.

Man Playz is op geen enkele manier verantwoordelijk voor schade welke aan goederen of personen worden toegebracht bij het gebruik van onze cruisingruimte of andere door Man Playz geleverde diensten.

Waar vind ik de toegangsprijs terug?

De toegangsprijs kan je terugvinden op de cruising pagina van onze website of via een verkoper in onze winkel. De genoemde prijs is incl. BTW. Het ticket noch de passen worden onder geen enkel beding terugbetaald, ook niet wanneer je de toegang tot onze cruisingruimte wordt ontzegd.
Eventuele kortingen zijn enkel geldig zoals vermeld bij de korting en kunnen niet gecumuleerd worden met andere kortingen.

Verboden te roken

Verboden te roken

Het is ten strengste verboden om te roken in de cruisingruimte. In heel de cruisingruimte werden dan ook geen asbakken voorzien. Wanneer je toch zou roken kan je brand veroorzaken. Hierdoor breng je ons en onze bezoekers in gevaar. Inbreuken op dit verbod zullen worden gesanctioneerd met uitsluiting uit de cruisingruimte.

Drugs Verboden

Drugs Verboden

Bij wet staan op druggebruik strenge straffen en ook wij kunnen dit dus niet toestaan. Wanneer je toch besluit om drugs te gebruiken zal je uit onze cruisingruimte worden verwijderd. Bij meerdere inbreuken op dit verbod kan de toegang je definitief ontzegd worden.

Geen prostitutie

Geen prostitutie

Tippelprostitutie is niet toegestaan bij wet, ook wij treden hier streng tegen op. Wanneer je personen benadert en een financiële vergoeding vraagt voor je seksuele diensten zullen wij je de toegang tot onze cruisingruimte ontzeggen.

Maak geen foto's of video-opnamen

Maak geen foto's of video-opnamen

Man Playz biedt je een plaats waar je ongestoord en in alle discretie seksuele contacten kan hebben met mannen. Om deze reden is het niet toegestaan foto's of filmopnames te maken. Wanneer je dit wel doet dienen de beelden te worden verwijderd en zal de toegang tot onze cruisingruimte je worden ontzegd.

Geen geluidsoverlast

Geen geluidsoverlast

Omdat iedereen rustig wil kunnen genieten van onze cruisingruimte staan wij storend gedrag niet toe. Hieronder wordt luidruchtig praten of telefoneren verstaan. Ook overvloedig drankgebruik wordt als storend aanschouwd en wordt dus niet toegelaten.

Gebruik enkel het toilet of andere uitgeruste ruimte

Gebruik enkel het toilet of andere uitgeruste ruimte

Onze cruisingruimte is niet voorzien voor plasseks. Onze volledige cruisingruimte is niet uitgerust voor scat, daarom zijn seksuele handelingen van die aard niet toegestaan in andere ruimtes dan de ruimte hiervoor bestemd. Het toilet bevindt zich tussen de winkel en de filmkamer, naast de lockers.

Gebruik de vuilnisbakken

Gebruik de vuilnisbakken

Iedereen houdt van propere en nette kamers. Daarom vragen wij je om geen condooms, papier of ander afval op de grond te gooien of te laten rondslingeren in cabines. Gebruik de aanwezige vuilnisbakken en hou de cruisingruimte netjes voor alle bezoekers.

Bescherm jezelf, gebruik condooms

Bescherm jezelf, gebruik condooms

Man Playz voert een 'Safe Sex' beleid. Wij raden je dan ook aan om jezelf te beschermen en condooms te gebruiken.
In onze cruisingruimte worden films vertoond waar geen condooms gebruikt worden. Deze worden echter enkel getoond om hun amusementswaarde. Denk twee keer na voor je deze films gaat naspelen. Condooms zijn te koop in de winkel.

Maak plezier maar heb respect

Maak plezier maar heb respect

Net als alle andere bezoekers kom je naar Man Playz om plezier te maken, dit willen we dan ook heel graag aanmoedigen. Let er wel op dat het voor iedereen leuk moet blijven. Daarom vragen wij vooral respect voor zowel de ruimte die we voor jou open stellen als voor de andere bezoeker.

Pas op voor zakkenrollers

Pas op voor zakkenrollers

Man Playz is niet verantwoordelijk voor diefstallen. Je spullen kunnen op je eigen verantwoordelijkheid opgeborgen worden in de lockers. Je kan kostbare spullen ook in bewaring geven aan de kassa waar ze altijd onder toezicht liggen van een verkoper.
Wanneer je toch bestolen zou worden raden wij je aan om klacht neer te leggen bij de politie. Heb je een vermoeden wie je bestolen heeft? Dan kan je dit steeds melden, wij doen het mogelijke om dit te controleren en stappen te ondernemen.

Gebruik ons gratis wifi

Gebruik ons gratis wifi

Wil je tijdens je bezoek aan onze cruisingruimte graag online gaan? Vraag dan gratis de code van het Man Playz-wifi.