Privacybeleid

Over dit Privacybeleid

We verzamelen het liefst zo min mogelijk gegevens van je. Toch is dat soms nodig om bijvoorbeeld je bestellingen te leveren. Man Playz behandeld je gegevens zorgvuldig en zorgt ervoor dat jouw privacy gewaarborgd blijft.

1. Welke persoonsgegevens verzamelt Man Playz over jou?

Wanneer je op onze website producten aankoopt hebben we enkele gegevens nodig om je aankopen te kunnen leveren. De gegevens die we  zo rechtstreeks van jou verzamelen zijn je naam, e-mailadres, vaste of mobiele telefoonnummer, adres en je aankopen.
Wanneer je bij ons een klantenkaart wil laten aanmaken in onze winkel kan het zijn dat ook je geboortedatum gevraagd wordt.
Ook wanneer je met ons contact opneemt, ons volgt op sociale media of ons vermeld in een bericht op sociale media verkrijgen wij gegevens over jou.

Als je onze website bezoekt kunnen we je IP-adres verzamelen evenals andere gegevens van het apparaat zoals tijdzone, browser type en versies, besturingssysteem en platform, en andere informatie over het apparaat. Deze informatie wordt anoniem bewaard om analyses uit te voeren en om een beter inzicht te krijgen van de bezoekersstromen op onze website.

Als je een mobiel apparaat gebruikt tijdens je bezoek aan onze winkel of cruising ruimte en je hebt toegang tot ons gratis wifi-netwerk, worden ook je MAC-adres en je locatiegegevens verzameld. Als je niet wilt dat je gegevens op deze manier gebruiken, dan kan je je wifi in de instellingen van je telefoon of ander elektronisch apparaat uitschakelen. Gegevens die op deze manier verzameld worden, worden niet door Man Playz gebruikt en dienen enkel om jou toegang te verlenen tot ons gratis wifi-netwerk.

2. Wanneer verzamelt Man Playz je persoonsgegevens?

  • Als je producten en/of diensten van ons aankoopt in onze winkel of online.
  • Als je onze website bezoekt. Onze website maakt ook gebruik van cookies. meer informatie over het gebruik van cookies en hoe je deze kan beheren, kan je lezen in ons Cookiebeleid.
  • Als je op ons wifi-netwerk inlogt in onze winkel of cruisingruimte
  • Als je een klantenkaart aanvraagt
  • Als je een account aanmaakt op onze website
  • Als je contact met ons opneemt
  • Als je ons volgt op sociale media (door ons te vermelden of door rechtstreeks contact met ons)

3. Hoe gebruikt Man Playz je persoonsgegevens en op welke rechtsgronden?

Om onze producten en diensten beschikbaar te maken voor jou

We gebruiken je gegevens om je aankopen te kunnen verwerken. Zonder jouw gegevens kunnen wij je aankopen niet naar jou verzenden of voor jou klaar leggen. Ook gebruiken wij je gegevens om na te gaan of je recht hebt op kortingen en/of promoties. Verder hebben wij je gegevens nodig om te antwoorden op vragen of opmerkingen.

Voor administratieve en interne bedrijfsdoeleinden

We kunnen je gegevens gebruiken voor interne bedrijfsdoeleinden zoals het verbeteren van onze website, onze diensten en ons assortiment. We controleren de bezoekersstroom om onze website te kunnen blijven verbeteren.

In verband met je account op onze website

We gebruiken je gegevens om je ervaring met My Playz af te stemmen op jouw voorkeuren zodat

  • we je marketingmateriaal kunnen sturen per e-mail als jij ons daarvoor je toestemming hebt gegeven.
  • we je registratiegegevens, accountactiviteit en aankoopgeschiedenis kunnen verwerken en kunnen analyseren welke aankopen je doet.

Op basis van je toestemming die je ons bij aanmelding hebt gegeven, sturen wij je rechtstreekse informatie via e-mail. Indien je dit wilt wijzigen, kan je dit op ieder moment doen.

4. Met wie deelt Man Playz je persoonsgegevens?

We zullen nooit persoonsgegevens van jou verkopen aan een derde partij. Maar om onze diensten aan jou te kunnen leveren, delen we je persoonsgegevens mogelijk met vertrouwde externe dienstverleners die voor ons een aantal diensten uitvoeren. Als je producten bij ons aankoopt, kunnen deze diensten bestaan uit levering en verwerking van betalingen. Als bedrijf moeten wij een beroep doen op deze dienstverleners omdat we niet over de mogelijkheid beschikken om al deze diensten zelf te verstrekken. In elk geval waarborgen we dat de dienstverlener uitsluitend gebruik mag maken van je persoonsgegevens om de diensten voor ons te leveren en voor geen enkel ander doeleinde.

5. Je rechten

Je hebt een aantal rechten in verband met je persoonsgegevens en wat er mee gebeurt. Je hebt het recht om:

  • je gegevens te laten verwerken op een eerlijke, wettige en transparante manier
  • toegang te hebben tot de persoonsgegevens die we van je hebben
  • ons te vragen fouten in je persoonsgegevens te corrigeren
  • te eisen dat we je persoonsgegevens wissen
  • te verzoeken dat we je persoonsgegevens aan jou of een andere winkel doorgeven in een eenvoudig, gestructureerd formaat
  • je voorkeuren voor het ontvangen van nieuwsbrieven wijzigen
  • bezwaar te maken tegen onze verdere verwerking van je persoonsgegevens
  • de verwerking van je persoonsgegevens te beperken of tijdelijk stop te zetten

Als je een klacht wilt indienen over hoe we je gegevens gebruiken of over hoe we je vragen over privacybescherming beantwoorden, kan je deze zenden aan de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

6. Hoe beveiligd en bewaard Man Playz je gegevens

Beveiliging van je persoonsgegevens

Wij nemen strenge beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot je persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot je gegevens, dat de toegang tot je gegevens afgeschermd is en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Bewaring van je persoonsgegevens

We bewaren je persoonsgegevens alleen zo lang als nodig is voor de doeleinden die beschreven zijn in dit Privacybeleid. Dit betekent dat de bewaartermijnen variëren naargelang het type van gegevens en de reden waarom we in de eerste plaats over de gegevens beschikken.

7. Hoe update Man Playz dit privacy-bericht

We kunnen dit Privacybeleid op ieder moment aanpassen. Als we belangrijke wijzigingen aanbrengen laten we je dit weten, maar we raden je aan dit Privacybeleid regelmatig te raadplegen zodat je op de hoogte bent van de meest recente versie.

8. Bevat de Man Playz website links naar andere websites

Onze privacy- en cookieverklaring zijn niet van toepassing op websites van anderen waar wij mogelijk naartoe linken. Wij kunnen natuurlijk niet inzien of zij net zo netjes met je gegevens omgaan zoals wij dat doen. Beland je op een website van een ander bedrijf, vergeet dan niet om goed hun privacy- en cookieverklaring door te lezen voordat je jouw persoonsgegevens deelt.